- صفحه نخست
- سفارش
- مقالات وبلاگ
- خدمات
- همکاری
- قوانین و مقررات
- درباره ما
- تماس با ما
فهرست مطالب (با کلیک روی هر عنوان به همان قسمت هدایت خواهید شد)
در پشت صحنه هر پژوهش موفق یک تیم پیشنهادی وجود دارد. این گروه از متخصصان با هم کار می کنند و یک هدف مشترک دارند: برنده شدن در پژوهش جدید. آنها با هم از نقاط قوت، استعداد و تخصص فردی خود استفاده می کنند. آنها در نتیجه تلاش های خود، پیشنهادات منسجم، کامل و قانع کننده را ارائه می دهند. اما تصادفی اتفاق نمی افتد.
تیم تخصصی پروپوزال در گروه نخبگان برتر بسیار سازماندهی شده، مشارکتی و کارآمد هستند. در نتیجه، در این پست، نقشها و مسئولیتهای اصلی تیم تخصصی پروپوزال را بررسی خواهیم کرد. علاوه بر این، نکات و توصیه هایی را برای نحوه ایجاد یک تیم تخصصی پروپوزال قوی ارائه خواهیم کرد.
آموزش و مشاوره پروپوزال در نخبگان برتر متشکل از متخصصان از رشته های مختلف سراسر کشور است. این عزیزان با تجربه بالا در زمینه فعالیت های پژوهشی و به دلیل علاقه شخصی به پژوهش، قصد کمک به سایر دانشجویان و فرهیختگان و سازمان ها در امور پژوهشی دارند، تا این عزیزان بتوانند به صورت تخصصی به اهداف خود برسند.
اولین قدم برای ایجاد تیم تخصصی پروپوزال، شناسایی پژوهشگران و تعریف ساختار تیم پیشنهادی است. سپس نقش ها و مسئولیت های تیم را مشخص کنید.
ساختار تیم تخصصی پروپوزال از سازمانی به سازمان دیگر بسیار متفاوت است. برای مثال، بسته به اندازه و ساختار سازمانی کسب و کارتان، ممکن است یک تیم سه نفره ثابت داشته باشید. از طرف دیگر، ممکن است سی نفر در تیم تخصصی پروپوزال داشته باشید که همگی روی پروژه های جداگانه کار می کنند. صرف نظر از اندازه تیم، این نقش های کلیدی احتمالاً در اکثر مشاغل وجود خواهد داشت. علاوه بر تعریف این نقشها، مهارتهای کلیدی و چالشهای رایج برای هر نقش را بررسی خواهیم کرد.
هماهنگ کننده پیشنهاد یا مدیر تیم تخصصی پروپوزال، مربی، رهبر تیم پروپوزال است. آنها معمولاً در بخش توسعه کسب و کار، بازاریابی یا بخش عملیات فروش کار می کنند. در بیشتر موارد، مدیر پیشنهاد، نقطه تماس مشتری بالقوه ای است که گروه را صادر کرده است.
هماهنگ کننده پروپوزال مسئول نظارت بر فرآیند از ابتدا تا انتها است. به عنوان مدیر پروژه، آنها طرح پروژه را ایجاد می کنند. قبل از اینکه هماهنگ کننده پروپوزال وظایفی را تعیین کند، آنها کتابخانه و منابع را بررسی می کنند و تا حد امکان به سوالات موجود در پروپوزال پاسخ می دهند. سپس آنها هر سؤال جدیدی را به مشارکت کنندگان اختصاص می دهند، وظایف را پیگیری می کنند، به سؤالات پاسخ می دهند و در صورت نیاز راهنمایی می کنند.
مدیریت پروژه
همکاری و ارتباط
مدیریت دانش
ویرایش و تصحیح محتوا
همکاری و پیگیری با کارشناسان تعیین موضوع
سازماندهی، به روز رسانی و مدیریت پایگاه دانش
ایجاد دید در سطح اجرایی به ارزش تیم پیشنهادی