×

انجام پایان نامه مدیریت (ارشد و دکتری)

5/5 - (1 امتیاز)

انجام پایان نامه مدیریت

نوشتن پایان‌نامه مدیریت با کیفیت، از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشجویان در مسیر دریافت مدرک کارشناسی ارشد است. بطور معمول در این دوره به دلیل عدم تسلط کافی دانشجویان به فرایند پژوهش و نوشتن پایان‌نامه و محدودیت‌های معمول در مدت زمان و موضوع تخصصی، این موضوع به چالش مهمی برای آن‌ها تبدیل می‌گردد. برای نگارش و ارائه پایان‌نامه مدیریت دانش و فنون بسیاری لازم است، به گونه‌ای که بسیاری از دانشجویان به مشاور و همراه جهت نگارش نیاز دارند.

انجام پایان نامه مدیریت

راهنمای نوشتن پایان‌نامه مدیریت

انجام پایان‌نامه مدیریت نیازمند دانش و آگاهی کافی به فرایند پژوهش بوده و باید از قدم اول دانشجویان راه را درست پیدا کنند تا تمامی جزعیات مربوط به تدوین و نگارش را از انتخاب موضوع گرفته تا دفاع به خوبی انجام داده و به موفقیت برسند. برای نوشتن یک پایان‌نامه موفق باید فرایند منطقی و استانداردی را طی کنید تا به نتیجه مطلوب دست یابید. جهت آشنایی با فرایند نگارش پایان‌نامه، در این مقاله با ما همراه باشید.

انتخاب موضوع پایان‌نامه ارشد و دکتری مدیریت

انتخاب موضوع، اولین گام در نوشتن پایان‌نامه مدیریت است. در انتخاب عنوان به نیاز روز و علایق و توانمندی‌های خود توجه کنید. انتخاب عنوان باید با حساسیت و توجه زیادی انجام شود و پیش از آن باید اطمینان حاصل شود که قبلا در آن موضوع پایان‌نامه کار نشده و موضوعی نو و بدیع است.

نکته: برای انتخاب موضوع، آشنایی با پایگاه‌های اطلاعاتی پژوهشی جهت جست‌وجوی موضوعات پژوهشی از اهمیت بالایی برخوردار است.

نکته: نکته مهم در انتخاب موضوع پایان‌نامه این است که عنوان انتخابی می‌تواند برگرفته از مقاله‌های معتبر خارجی باشد به گونه‌ای که با انتخاب مورد مطالعه خود و تغییراتی در عنوان به موضوعی نو تبدیل شود.

نکته: مهم‌ترین نکته در این بخش، بررسی پژوهش‌های داخلی و خارجی انجام شده در حوزه مدیریت (گرایش مرتبط با شما) و آشنایی با موضوعات کار شده جهت افزایش دانش و عدم تکراری بودن موضوع انتخابی شما است.

نوشتن پروپوزال کارشناسی ارشد و دکتری

نوشتن پروپوزال گامی است که پس از انتخاب موضوع و پیش از شروع پایان‌نامه انجام می‌شود. پروپوزال پایان‌نامه مدیریت به طور کلی شامل اهداف و فرضیه، بیان مسئله، پیشینه تحقیق و روش‌شناسی و جنبه نوآوری پژوهش می‌باشد. پس از تایید نهایی پروپوزال می‌توان شروع به نگارش پایان‌نامه کرد. در انجام پایان‌نامه مدیریت بسیار مهم است که چارچوب و قوانین کلی استاندارد و اختصاصی که توسط دانشگاه تعیین می‌شود، رعایت شود. در ادامه به تشریح فرایند نوشتن پایان‌نامه مدیریت از ابتدا تا انتها پرداخته شده است.

نکته: منابعی که با آن مواجه می‌شوید را طبقه‌بندی کنید تا در تدوین فصول پایان‌نامه نیز بدون مشکل به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

نکته: نوشتن پروپوزال درواقع تعیین کننده مسیر پژوهش شما است، بنابراین با دقت در تدوین اصولی آن، مسیر تحقیق خود را هموار کنید.

نکته: برای جمع‌آوری مطالب از منابع معتبر استفاده کنید و از جست‌وجوهای اینترنتی بدون منبع بپرهیزید.

نکته: در این مرحله، چارچوب زمانی مراحل اجرای تحقیق خود را تعیین کنید.

 

بخش های مختلف پایان‌نامه مدیریت

انجام پایان‌نامه مدیریت نیازمند طی کردن بخش‌ها و مراحل مختلفی است که جهت موفقیت در این مسیر، آگاهی به چارچوب و دانش پژوهش ضروری است. بطور کلی، پایان‌نامه مدیریت دارای بخش‌های مختلفی است که با توجه به نوع دانشگاه و گرایش دانشجو ممکن است ترتیب بخش‌ها، فصل‌ها و تعداد آن‌ها تغییر کند. اما به طور کلی یک پایان‌نامه مدیریت شامل صفحات ابتدایی، انتهایی و منابع به همراه 5 فصل اصلی است. که در ادامه به بررسی هریک خواهیم پرداخت.

صفحات ابتدایی پایان‌نامه مدیریت

  • در ابتدا صفحه‌ای سفید و پس از آن در سمت جلد فارسی پایان‌نامه عبارت بسم الله الرحمن الرحیم قرار می‌گیرد.
  • در صفحه بعدی پایان‌نامه باید تمام مواردی که بر روی جلد آن درج شده است، دوباره نوشته شود.
  • صفحه بعد در پایان‌نامه به منشور اخلاق معروف می‌باشد.
  • در صفحه بعدی نیز تاییدیه هیات داوران به زبان فارسی قرار می‌گیرد، که تصویب نامه با امضای استاد راهنما و استاد مشاور در این صفحه قرار دارد.
  • صفحات بعدی نیز به ترتیب شامل صفحه تقدیم و سپاس‌گذاری است. البته برخی از این صفحات اختیاری بوده و بر اساس قوانین دانشکده تعیین می‌گردد.
  • در ادامه فهرست مطالب ارائه می‌گردد.
  • در صورتی که پایان‌نامه شامل اشکال و جداول و نمودارها باشد، در ادامه فهرست و عناوین آن‌ها بیان می‌گردد.
  • در انتها و پیش از شروع فصل‌ها نیز چکیده بیان می‌گردد. در بخش چکیده دانشجو خلاصه‌ای از پایان‌نامه را می‌نویسد به گونه‌ای که تعداد کلمات از 300 عدد تجاوز نکند (البته این تعداد بستگی به قوانین دانشکده دارد) و شامل هدف پژوهش و روش‌شناسی، یافته‌ها و نتایج تحقیق است. در انتها نیز واژه‌های کلیدی بیان می‌گردد که معمولا تعداد آن 5-6 عدد است.

نکته: چکیده پایان‌نامه مدیریت، باید در انتهای تحقیق و پس از نگارش تمامی فصول نوشته ‌شود.

فصل اول: کلیات تحقیق

فصل اول پایان‌نامه مدیریت شامل بخش‌های مهمی است که به بیان کلیات در زمینه تحقیق می‌پردازد و خواننده باید بتواند با مرور این فصل به تمامی آنچه که پژوهش به دنبال آن است دست یابد. در این فصل درمورد موضوع و چرایی انتخاب آن بحث می‌شود. فصل اول در ابتدا با بیان مسئله شروع می‌شود و با بیان ضروریت پژوهش، اهداف، فرضیه‌ها، در پایان به تعریف مفهومی و عملیاتی واژه‌های کلیدی پژوهش ختم می‌شود. در فصل اول باید اهدافی که نوشته می‌شود مرتبط و هماهنگ با موضوع باشد.

فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه تحقیق

فصل دوم در پایان‌نامه مدیریت دارای چهار بخش است که به ترتیب در کنار یکدیگر بیان می‌گردند. در ابتدا مقدمه‌ای از مطالبی که در این فصل بیان می‌گردد تریح شده و سپس به بررسی ادبیات و مبانی نظری مرتبط با هریک از متغیرهای پژوهش پرداخته شده و تئوری‌ها و نظزیه‌های مرتبط با آن‌ها در داخل و خارج از کشور تشریح می‌گردد. در ادامه یافته‌های پژوهش‌های داخلی و خارجی انجام شده در زمینه موضوع تحقیق ارائه شده و در انتها نیز به تشریح مدل مفهومی پژوهش و ارتباط آن با فرضیه‌های مورد بررسی پرداخته می‌شود.

فصل سوم: مواد و روش تحقیق

فصل سوم پایان‌نامه مدیریت برای بیان روشی که در این پژوهش بکار گرفته شده است بیان می‌گردد. در این فصل باید نوع پژوهش، ابزارهایی که در این پژوهش استفاده شده، جامعه آماری، نمونه پژوهشی، روش نمونه گیری و تعیین حجم نمونه و روش و نرم‌افزارهای تحلیل داده‌ها با جزئیات و به صورت دقیق بیان شود.

فصل چهارم: نتایج و یافته‌های تحقیق

فصل چهارم از پایان‌نامه مدیریت در راستای تشریح تمامی یافته‌هایی که در این پژوهش به آن‌ها دست پیدا کرده‌اید، تدوین می‌گردد. در این فصل دانشجو باید ابتدا به تشریح اطلاعاتی جهت آگاهی از فرایندهای آماری پژوهش و سپس به جزعیات آزمون‌های آماری بپردازد، به گونه‌ای که ساده و قابل فهم باشد و خواننده به راحتی با یافته‌های بیان شده ارتباط برقرار کند. بطور کلی فرایند ارائه یافته‌ها در این فصل شامل اطلاعات توصیفی اعضای نمونه، آمار توصیفی (شاخص‌های پراکندگی و نرمالیته) و درنهایت آمار استنباطی و بررسی فرضیه‌ها می‌باشد.

فصل پنجم: بحث و نتیجه‌گیری

در فصل پنجم از پایان‌نامه مدیریت می‌بایست نتایج بدست آمده از پژوهش بررسی و تشریح شود و هریک از نتایج بدست آمده، با یافته‌های پژوهش‌هایی که در فصل دوم ارائه شده است، مورد مقایسه قرار گیرد، سپس با دلایل علمی و منطقی درباره این نتایج و مقایسه‌های انجام شده بحث شود. البته تمامی نتایجی که در این فصل ارائه می‌گردد می‌بایست بر اساس یافته‌های فصل چهارم باشد. بعد از اینکه نتیجه‌گیری صورت گرفت، پیشنهاداتی کاربردی بر اساس نتایج و در راستای موضوع مورد پژوهش و همچنین پیشنهادهایی جهت تحقیقات آتی در این زمینه ارائه می‌شود. بسیاری از پژوهشگران، در انتها به بیان محدودیت‌های موجود در فرآیند پژوهش نیز می‌پردازند.

فهرست منابع

در فهرست منابع پایان‌نامه مدیریت دانشجو تمامی منابع و ماخذی که در فرایند تحقیق و در متن پایان‌نامه خود استفاده کرده است را با جزعیات شرح می‌دهد. بطور کلی، نحوه نوشتار منابع به صورت نام خانوادگی نویسند، نام نویسنده، سال، موضوع و.. است. همچنین تمامی نویسندگان خارجی که در درون متن نام آن‌ها فارسی بیان گردد می‌بایست بصورت پانویس با نام لاتین خود بیان گردند. لازم به ذکر است که نحوه نوشتار منابع در متن و انتها و پانویس درون متن، بر اساس چارچوب پیشنهادی دانشکده و دانشگاه (مثلا دانشگاه تهران) متفاوت می‌باشد.

 

صفحات پایانی پایان‌نامه مدیریت

برای انجام پایان نامه مدیریت در صفحات پایانی بطور کلی بخش‌هایی مانند واژه‌نامه، پیوست‌ها، چکیده لاتین و صفحه عنوان لاتین اشاره می‌گردد. در بخش واژه‌نامه، اصطلاحات بکار برده شده در پایان‌نامه بصورت فارسی و لاتین بیان می‌گردد. در پیوست نیز تمامی ابزارهای مورد استفاده در پژوهش و خروجی‌های نرم‌افزاری تشریح می‌گردد. در انتها نیز چکیده فارسی با ترجمه‌ای روان تبدیل به چکیده انگلیسی شده و صفحه عنوان فارسی نیز به زبان انگلیسی قرار داده می‌شود.

 

نکاتی برای انجام پایان‌نامه مدیریت

نوشتن پایان‌نامه مدیریت، علی‌رغم دانش پژوهش و تخصصی در زمینه موضوع مورد بررسی، نیاز به رعایت نکاتی دارد تا تحقیق شما با کیفیت مطلوب‌تری نگارش گردد. برخی از این نکات شامل موارد زیر است:

  • همواره نسخه اولیه نوشته شده از پایان‌نامه دارای ایرادات ویرایشی و نگارشی فراوانی است که نیاز به ویرایش و نگارش مجدد دارد. بنابراین با یادگیری استانداردهای نگارشی در انتها و پس از اتمام نسخه اولیه، به ویرایش و نگارش آن بپردازید.
  • همواره در طول فرایند تدوین پایان‌نامه و در انتها و پس از تکمیل آن، از بازخورد افرادی که مطمعن هستید در زمینه تحقیق شما داراری دانش کافی هستند استفاده کنید. خصوصا از بازخوردهای اساتید راهنما و مشاور.
  • همواره و در طول جمع‌آوری مطالب و تدوین پایان‌نامه، نظم و چارچوب مطالب را رعایت کنید و مانع پراکندگی مطالب شوید و بر اساس چارچوبی مشخص به نگارش پایان‌نامه بپردازید و مطالب را طبقه‌بندی کنید.
  • مدیریت درست زمان و طی مراحل تحقیق بر اساس زمان‌بندی اولیه.
  • برای نوشتن پایان‌نامه ابتدا باید پیش‌نویسی اولیه از کل پایان‌نامه نگارش گردد و سپس به اصلاحات و ویرایش و تکمیل نهایی آن پرداخته شود. اینگونه از پراکندگی مطالب و سردرگمی جلوگیری می‌شود.

انجام پایان نامه مدیریت در گرایش های مختلف

پایان نامه مدیریت آموزشی -پایان نامه مدیریت بحران- پایان نامه مدیریت پروژه- پایان نامه مدیریت ورزشی- پایان نامه مدیریت دولتی -پایان نامه مدیریت دانش

پایان نامه مدیریت زنجیره تامین -پایان نامه مدیریت جهانگردی گرایش برنامه‌ریزی توسعه جهانگردی -پایان نامه مدیریت صنعتی -پایان نامه مدیریت استراتژیک

پایان نامه مدیریت رفتار سازمانی -پایان نامه مدیریت فرآیند-پایان نامه روابط عمومی آنلاین- پایان نامه مدیریت عملکرد-پایان نامه مدیریت بازرگانی گرایش بیمه

پایان نامه مدیریت بازاریابی –  پایان نامه مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین‌المللی-پایان نامه مدیریت ارتباط با مشتری -پایان نامه مدیریت کیفیت

پایان نامه مدیریت مالی – پایان نامه مدیریت جهانگردی گرایش بازاریابی جهانگردی – پایان نامه مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی داخلی -پایان نامه مدیریت بازرگانی گرایش تحول – پایان نامه مدیریت

بازرگانی گرایش مالی-پایان نامه مدیریت برداشت -پایان نامه مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی

 

جمع‌بندی

پایان‌نامه مدیریت معمولا با هدف ارائه الگو، بررسی رابطه بین متغیرها و یا اثرگذاری متغیرها در زمینه‌ای مشخص انجام می‌شود. با توجه به اهمیت پایان نامه کارشناسی ارشد و کاربردی بودن نتایج آن، معمولا این تحقیق در صنعت و یا شرکت‌های خاصی انجام می‌گیرد تا نتایج بدست آمده کاربردی باشد. بنابراین، از مطالب بیان شده می‌توان اهمیت تمامی مراحل تدوین پایان نامه در تعیین میزان موفقیت و کاربرد نتایج آن را دریافت. همواره فرایند نوشتن پایان‌نامه یکی از دغدغه‌های فکری در دوره کارشناسی ارشد است و یافتن راهی برای آگاهی و کسب دانش نسبت به این فرایند، برای دانشجویان حائز اهمیت است.

گروه تحقیقاتی نخبگان برتر با ارائه این مقاله جهت راهنمایی برای انجام پایان‌نامه مدیریت، اطلاعات جامع و مطالب لازم برای نگارش پایان‌نامه‌ای بدون نقص را به شما دانشجویان عزیز ارائه داده است. شما می‌توانید با مطالعه دقیق این مقاله و دریافت مشاوره از اساتید و افراد با تجربه، فرایند نگارش تا دفاع پایان‌نامه خود را با موفقیت طی کنید. از همراهی شما عزیزان تا پایان این مقاله سپاسگزاریم.

 

پیشنهاد مطالعه: رساله دکتری مدیریت

 

خدمات گروه تحقیقاتی نخبگان برتر براي پایان نامه مدیریت

۱)پیشنهاد موضوعات جديد پايان نامه ارشد مدیریت به همراه مقاله بيس

2)ارائه توضيحات لازم در مورد مقاله بیس پایان نامه به دانشجويان رشته مدیریت

3)قالب گذاري پروپوزال ارشد و دکتري برای پایان نامه مدیریت

۴)آموزش و مشاوره جهت انجام کليه فصول پايان نامه کارشناسی ارشد مدیریت با عقد قرارداد رسمي

۵)برگزاري جلسات آموزشي حضوري براي پایان نامه رشته مدیریت

۶)تنظيم فصول پايان نامه ارشد و دکتري مدیریت با کيفيت مناسب و رضايت کامل دانشجويان

۷)انجام فصل چهارم پايان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت

۸)آموزش و مشاوره جهت نگارش مقالات علمي پژوهشي و ISI,ISC در رشته مدیریت

۹)آموزش و مشاوره جهت نگارش و انجام پروپوزال ارشد و دکتري مدیریت

۱۰)تهيه و تنظيم پاورپوينت جلسه دفاع براي پايان نامه ارشد مدیریت

۱۱)انجام کليه اصلاحات اساتيد راهنما و مشاور پایان نامه مدیریت

۱۲)استخراج مقاله از پايان نامه مدیریت و رساله دکتري مدیریت براي مجلات علمي پژوهشي کنفرانسي، ISI، ISC،SCOUPUS

۱۳)تنظيم فصول پايان نامه ارشد مدیریت متناسب با فرمت دانشگاه ها

۱۴)حمايت و پشتيباني از دانشجو تا مرحله دفاع براي پايان نامه ارشد مدیریت

۱۵)چاپ کتاب از پايان نامه هاي کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت با اخذ مجوز از وزارت ارشاد اسلامي

۱۶)پذيرش و اکسپت تضميني مقالات در رشته ممدیریت از مجلات ISI و ISC

۱۷)تبديل پايان نامه به کتاب در رشته مدیریت با کيفيت مناسب و با چاپ ديجيتال

 

منبع : گروه تحقیقاتی نخبگان برتر – آموزش انجام پایان نامه – انجام مقاله – انجام پروپوزال

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 25 دی 1402 و ساعت : 06:40 ق.ظ

اشتراک این مطلب در شبکه های اجتماعی با دوستانتان

درج دیدگاه

تعداد دیدگاه های درج شده (2) مورد

علی

با سلام
در خصوص عنوان رساله دکتری و تنظیم پروپوزال رانمایی بغرمایید
رشته مدیریت دولتی

پاسخ
رعنا

سلام وقت بخیر اگه ممکنه موضوعات بروز رشته مدیریت آموزشی را بزارید یا راهنمایی بفرمایید

پاسخ
[elfsight_click_to_call id="1"]