×

پروپوزال حسابداری

به این مطلب امتیاز دهید

مشاوره پروپوزال حسابداری

پروپوزال حسابداری

حسابداري يک سيستم است که در آن فرآيند جمع آوري، طبقه بندي، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهيه گزارشهاي مالي و صورتهاي حسابداري در شکل ها و مدلهاي خاص انجام مي گيرد. تا افراد ذي نفع درون سازماني مثل مديران سازمان و يا برون سازماني مثل بانک ها، مجتمع عمومي سازمان مورد نظر و يا مقامات مالياتي بتوانند از اين اطلاعات استفاده کنند.

از آنجایی ­که محصول نهایی حرفه حسابداری مبنای تصمیمات اقتصادی اشخاص ذی نفع از جمله مدیران، سهامدارن، اعتباردهندگان، دولت و غیره قرار می گیرد بنابراین می­توان گفت که یکی از اهداف رشته حسابداری آموزش نیروی انسانی متخصص در جمع‌آوری، طبقه‌بندی، ثبت، خلاصه كردن اطلاعات و تهیه گزارشات مالی مطابق معیارهای از پیش تعیین شده از جمله استانداردها و اصول حسابداری می­باشد. از سوی دیگر به روز رسانی استانداردها و اصول حسابداری و تجدید نظر در چارچوب نظری مطابق با عوامل محیطی از جمله موارد با اهمیت و حیاتی در رشته حسابداری محسوب می­شود، بنابراین آموزش نیروی انسانی متخصص در این زمینه از دیگر اهداف این رشته می­باشد.

رشته حسابداری از جمله رشته‌هایی است که از داوطلبان هر سه گروه آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی دانشجو می‌پذیرد. اما با توجه به اینکه این رشته یک رشته­ کاملا کاربردی و هسته مرکزی تصمیم­گیری و گزارشگری مالی در یک واحد تجاری می باشد لذا به منظور کسب موفقیت در رشته حسابداری آشنایی با مبانی مدیریت، مبانی اقتصاد خرد و کلان، ریاضی و آمار، مبانی کامپیوتر، قوانین و مقررات مالیاتی و تجارت، اصول بازار سرمایه پیشنهاد می­ گردد.

مشاوره پروپوزال رشته حسابداری

هنگامی که برای نوشتن یک پایان نامه در حسابداری به شما محول می شود، احتمالاً ابتدا از شما خواسته می شود که یک پروپوزال ارائه دهید. این سندی است که توضیح می دهد مقاله شما در مورد چه چیزی خواهد بود.

هنگامی که با انتخاب موضوع برای پروپوزال خود مواجه می شوید، باید لیستی از موضوعات حسابداری را که در طول دوره دکتری مطالعه می کند بررسی کنید و پنج مورد از این موضوعات را که بیشتر به آنها علاقه مند است، فهرست کنید. فرد باید بر اساس منابع حسابداری که می تواند پیدا کند و از آن برای نوشتن مقاله استفاده کند و همچنین موضوعی که مشکل و راه حلی را ارائه کند که جامعه حسابداری به برخی از ایده ها علاقه بیشتری دارد، مبحث خلاقانه ای داشته باشد.

مهم ترین مسئله در هنگام انتخاب نکته اصلی این است که باید موضوعی را انتخاب کرد که بتواند به راحتی از عهده آن برآید. بنابراین آشنایی با پایان نامه انتخاب شده همیشه نقش مهمی در انتخاب موضوع توسط دانشجویان دارد. هنگام نوشتن یک پروپوزال حسابداری و در واقع هر مقاله دانشگاهی دیگر، باید در نظر داشت که وجود سرقت ادبی در هر مقاله حسابداری می تواند مرگ آن مقاله باشد. هر گاه فرد ایده هایی را وارد می کند که متعلق به خود نیست، باید این نکات را به صاحب ایده نسبت دهد تا از مشکل سرقت ادبی جلوگیری شود.

پیشنهاد مطالعه: انجام پایان نامه

موضوعات نوین پیشنهادی برای پروپوزال رشته حسابداری

  • بازده مورد انتظار در امور مالی و حسابداری
  • روابط زنجیره تامین و مدیریت ریسک های احتمالی
  • ابزارهایی که مدیریت حسابداری برای شناسایی ارقام گمشده استفاده می کند.
  • ارتباط شیوه های حسابداری در بودجه ریزی و برنامه ریزی شرکت های چند ملیتی
  • شدت نرخ بهره در امور مالی و حسابداری
  • عناصر حساب ارزیابی ریسک های بالقوه زمانی که شرکت ها وارد بازار جدیدی می شوند.
  • حسابداری جهانی
  • چرا ارزیابی ترازنامه های مالی در تصمیم گیری های تجاری ضروری است؟
  • چالش های رایج حسابداری مالی در صنعت هتلداری
  • بررسی چگونگی تاثیر مالیات بر درآمد بر کسب و کارهای نوپا و کوچک
  • چگونه می توان مالیات بر دارایی یک شرکت را با استفاده از حساب های حسابرسی شده ارزیابی کرد؟
  • استراتژی های برنامه ریزی سود کارآمد
  • تأثیر حسابداری و مخارج عمومی
  • تأثیر اداره مالیات بر تولید درآمد
  • کنترل موجودی در مدیریت هزینه و مزایای آن

برای نوشتن پروپوزال حسابداری باید به نکات و نحوه نگارش صحیح آن مطلع باشید. بعد از نوشتن پروپوزال خود حتما ان را با استاد خود چک کنید و مشکلات آن را رفع کنید.  

هنگام نوشتن پروپوزال پایان نامه حسابداری، باید صفحه عنوانی را که حاوی جزئیاتی مانند موضوع پروپوزال، جزئیات دانشجو، نام دپارتمانی که پروپوزال تحت آن قرار می گیرد و تاریخ تکمیل پروپوزال را مشخص کنید. پس از صفحه عنوان باید فهرست مطالب آمده باشد که معمولاً پس از تکمیل کل مقاله توسط رایانه تولید می شود. پروپوزال پایان نامه باید یک خلاصه یک صفحه ای داشته باشد که حاوی سؤالی باشد که فرد می خواهد تحقیق کند و خلاصه ای از آنچه مقاله قصد انجام آن را دارد. سپس پاراگراف های بدنه پروپوزال پایان نامه حاوی جزئیاتی مانند روش شناسی مقاله، چارچوب مفهومی مقاله و بخش بررسی ادبیات پروپوزال و به طور کل موارد ذیل خواهد بود.

جدا از اجزای اصلی پروپوزال همچون مقدمه، طرح مسئله، منابع تحقیق و… به اجزای که در ذیل آمده است دقت کنید.

مشاوره پروپوزال رشته حسابداری

اجزای مهم پروپوزال

  • عنوان

شما باید یک عنوان تقریبی از کار آینده خود بنویسید. سعی کنید آن را کوتاه و واضح بیان کنید. عنوان نهایی شما ممکن است کمی متفاوت به نظر برسد، زیرا ممکن است مسیر کار خود را در فرآیند نوشتن تغییر دهید، اما توصیه می‌شود که اولین نمونه عنوان خود را به بهترین شکل ممکن بسازید.

  • اهداف

شما باید در مورد اهداف پایان نامه خود بنویسید. به خاطر داشته باشید که اگر بیش از سه هدف را شمارش کرده اید، احتمالاً موضوع شما برای این نوع مقاله بسیار گسترده است. سعی کنید آن را محدود کنید.

  • مرور ادبیات

پروپوزال شما همچنین باید حاوی نام کتاب ها و مراجعی باشد که قرار است از آنها به عنوان منابع نظری اصلی برای تحقیق خود استفاده کنید. شما نیازی به اضافه کردن جزئیات زیادی در مورد این منابع ندارید، اما مطمئن شوید که اطلاعات واضح و دقیق هستند.

همچنین باید از کپی کلمه به کلمه اطلاعات از منابع خودداری کرد، حتی اگر قرار باشد اطلاعات را به جای آن استناد کند، باید اطلاعات را بازنویسی کرد، زیرا این کار نه تنها منجر به نمره شاخص شباهت پایین‌تر می‌شود، بلکه به خواننده نشان می‌دهد که چقدر عمیق است. فرد اطلاعات موجود در منبع دیگر را به خوبی درک کرده است تا از کلمات خود برای توضیح یافته ها استفاده کند.

  • جزئیات تحقیق

در این بخش، شما باید جزئیاتی را که در سوال تحقیق خود ارائه شده است، توضیح دهید. اساساً باید یک طرح کلی از مقاله خود ارائه دهید.

  • متدولوژی

در مرحله بعد، باید روش هایی را که در طول تحقیق خود استفاده می کنید فهرست کنید. اول از همه باید مشخص کنید که کار شما تجربی است یا غیرتجربی. برای مثال، یک تحقیق تجربی شامل جمع آوری داده ها با استفاده از پرسشنامه است. یک تحقیق غیر تجربی (با توجه به اینکه مقاله شما در زمینه حسابداری است، محتمل تر است) شامل تحقیق در مورد نوشته ها و پروژه هایی است که قبلاً منتشر شده اند.

  • نتایج بالقوه

در این بخش، باید خلاصه ای از نوع نتایجی را که انتظار دارید از کار خود به دست آورید، ارائه دهید.

  • مدت زمانی

با توجه به الزامات نگارش پروپوزال پایان نامه حسابداری، زمان عامل مهمی است و باید زمان کافی را به پروژه نگارش اختصاص داد. همچنین اغلب لازم است که بیان کنید چقدر طول می کشد تا مقاله خود را تکمیل کنید. کار خود را به بخش‌های جداگانه تقسیم کنید، زمان تقریبی را که برای رسیدگی به آن‌ها نیاز دارید محاسبه کنید، و به عنوان مثال، آن را در طرح پیشنهادی خود به شکل نمودار ارائه و گزارش دهید.

بعد از نوشتن پروپوزال خود، حتما پروپوزال خود را با استاد خود چک کنید و مشکلات آن را رفع کنید. پس از بررسی و تایید استاد، به آموزش تحویل دهید.


خدمات گروه تحقیقاتی نخبگان برتر برای پروپوزال حسابداری

1) پیشنهاد موضوعات جدید ارشد و دکتری حسابداری به همراه مقاله بیس

2) ارائه توضیحات لازم در مورد مقاله بیس پروپوزال به دانشجویان رشته حسابداری

3) آموزش و مشاوره جهت نگارش و انجام پروپوزال حسابداری

4) قالب گذاری پروپوزال ارشد و دکتری حسابداری

5) پشتیبانی کلیه اصلاحات اساتید راهنما و مشاور 

6) آموزش و مشاوره جهت انجام پروپوزال حسابداری 

7) تنظیم پروپوزال ارشد و دکتری حسابداری با کیفیت مناسب و رضایت کامل دانشجویان

8) تنظیم پروپوزال حسابداری متناسب با فرمت دانشگاه ها

9) برگزاری جلسات آموزشی حضوری برای پروپوزال رشته حسابداری

10) آموزش و مشاوره جهت نگارش مقالات علمی پژوهشی و ISI در رشته حسابداری

11) پذیرش و اکسپت تضمینی مقالات در رشته حسابداری از مجلات ISI

 

منبع : گروه تحقیقاتی نخبگان برتر – آموزش انجام پایان نامه – انجام مقاله – انجام پروپوزال

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 20 دی 1401 و ساعت : 03:51 ب.ظ

اشتراک این مطلب در شبکه های اجتماعی با دوستانتان

درج دیدگاه

تعداد دیدگاه های درج شده (3) مورد

کازرونی

با سلام.لطفا در خصوص پایان نامه دکتری حسابداری راهنمایی بفرمایید.با تشکر

پاسخ
ehsan

سلام لطفا در مورد هزینه های انجام کارهای اماری و چاپ مقاله راهنمایی بفرمایید

پاسخ

[elfsight_click_to_call id="1"]