×

پروپوزال جغرافیا

به این مطلب امتیاز دهید

مشاوره پروپوزال جغرافیا

پروپوزال جغرافیا

جغرافیا در مقطع کارشناسی در چهار شاخه اصلی جغرافیای طبیعی، جغرافیای انسانی، کارتوگرافی و جغرافیای سیاسی – نظامی ارائه می شود و هر یک از گرایش های جغرافیای طبیعی و انسانی دارای گرایش های متعددی هستند.

البته تفاوت هر گرایش با گرایش دیگر تنها در 8 واحد تخصصی است و به همین دلیل بسیاری از دانشگاه ها در دفترچه راهنمای آزمون سراسری، گرایش های موجود در دانشگاه خود را ذکر نکرده و تنها به شاخه های اصلی جغرافیا که در آن دانشگاه تدریس می شود، اشاره نموده اند.

جغرافیای طبیعی

جغرافیای طبیعی علمی است که محیط طبیعی و تاثیر عوامل و عناصر محیطی بر زندگی و فعالیت انسان را مطالعه می کند. این علم در مقطع کارشناسی دارای دو گرایش ژئومورفولوژی و آب و هواشناسی است.

گرایش ژئومورفولوژی

ژئومورفولوژی بیشتر به پدیده های سطح زمین توجه دارد یعنی، ریخت یا چهره زمین را مطالعه می کند. به همین دلیل این علم ارتباط نزدیکی با زمین شناسی دارد و تحت تاثیر یافته های علم زمین شناسی است.

گرایش آب و هواشناسی

رشته آب و هواشناسی فرآیندهای حاکم در داخل جو از جمله انرژی و توزیع آن در سطح سیاره زمین، حرکات جو و قانونمندی های حاکم بر این حرکات و تاثیر این فعالیت ها بر روی زیست و فعالیت انسان ها، جانداران و محیط بی جان سیاره زمین را مطالعه می کند.

 کارتوگرافی

کارتوگرافی هنر، علم و فن تهیه انواع نقشه برای استفاده در ساختار اقتصادی، فرهنگی، دفاع ملی، روابط بین الملل، تعلیم و تربیت، جهانگردی و موارد متنوع دیگر است. یعنی یک جغرافیدان به یاری نقشه اطلاعات دقیقی درباره موقعیت ها و پراکندگی ها به دست می آورد.

جغرافیای انسانی

جغرافیای انسانی به عنوان یکی از شاخه های مهم علوم جغرافیا در دو گرایش جغرافیای شهری و روستائی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشورمان ارائه می شود.

 

پروپوزال رشته جغرافیا

با توجه به گستردگی و وسعت گرایش های جغرافیا، برای انتخاب موضوع پروپوزال دستتان باز است و می توانید با توجه علاقه و توانایی خود روی موضوع مدنظرتان کار کنید.برای این کار می توانید از استاد راهنمای خود کمک بگیرید.

همه درخواست‌ها برای مکان‌های تحصیل دکترا برای نوشتن تز جغرافیا باید ابتدا  یک پروپوزال و پیش نویس یا طرح اولیه تحقیق بنویسید که موضوع و برنامه تحقیقاتی پیشنهادی شما را مشخص کند.

مشاوره پروپوزال رشته جغرافیا

پروپوزال جغرافیا چگونه باید باشد؟

توصیه ما این است که پروپوزال جغرافیا تقریباً 1000 تا 1500 کلمه هستند و باید حاوی عناصر زیر باشند:

 

یک عنوان موقت

این سرفصل تحقیق پیشنهادی شماست و بنابراین باید شامل هر گونه مفاهیم کلیدی، تمرکز تجربی، یا خطوط تحقیقی باشد که قصد دارید دنبال کنید. در حالی که عنوان شما ممکن است تغییر کند، مهم است که عنوانی را ابداع کنید که آنچه را که می خواهید تحقیق کنید، توصیف کند.

 

یک سوال کلیدی، فرضیه یا موضوع گسترده ای برای بررسی

برای هدایت تحقیق خود به سوالات یا فرضیه های کلیدی نیاز دارید. اینها باید اصلی، به موقع و برای رشته مهم باشند. این می تواند شامل بررسی چیزی باشد که قبلاً هیچ کس به آن نگاه نکرده است، یا ممکن است به معنای اتخاذ رویکردی تازه به موضوع یا موضوع موجود باشد.

 

طرح کلی از اهداف کلیدی تحقیق

اهداف شما گسترده تر از سوالات/فرضیه ها در پروپوزال جغرافیا خواهد بود و باید به صورت شفاف بیان کنید. باید اهداف تحقیق را با ارجاع به زمینه کلی و/یا مشکلی که می خواهید بررسی کنید مشخص کنید.

 

خلاصه ای از ادبیات کلیدی در پروپوزال جغرافیا (آنچه قبلاً می دانیم)

این بخش باید موضوع شما را با استناد به ادبیات تحقیق موجود تعیین کند. مرور ادبیات فراتر از یک تمرین نقشه برداری توصیفی است، باید نظریه ها یا بحث های کلیدی را ذکر کند و نشان دهد که پروژه شما چگونه با آنها درگیر می شود.

 

شرح موضوع و توضیح اینکه چرا تحقیقات بیشتر در این زمینه مهم است.

این بخش به طور منطقی از قسمت قبلی پیروی می کند. این نشان می دهد که چه شکافی در دانش فعلی وجود دارد و چگونه تحقیقات شما به بورس تحصیلی اصلی کمک می کند. آیا تحقیقات شما دیدگاه جدیدی ارائه می‌کند، شواهد جدیدی ایجاد می‌کند، مفروضات موجود را به چالش می‌کشد؟

 

جزئیات نحوه انجام تحقیق، از جمله امکانات یا منابع ویژه مورد نیاز و هر مهارت لازمی که قبلاً دارید یا باید کسب کنید (ابزارهایی که ما را قادر می‌سازد شکافی را که شناسایی کرده‌اید پر کنیم)

یک بیانیه روش شناختی روشن نشان می دهد که چگونه پروژه تحقیقاتی خود را اجرا خواهید کرد. این بخش باید رویکرد شما به تحقیق و همچنین روش هایی را که استفاده خواهید کرد، تشریح کند. البته منابع مورد نیاز شما با توجه به ماهیت تحقیق متفاوت خواهد بود:

 بحث در مورد روش های تحقیقی که برای تجزیه و تحلیل منابع خود در پروپوزال جغرافیا استفاده خواهید کرد – به عنوان مثال. نمونه گیری، طراحی نظرسنجی یا مصاحبه، جمع آوری داده ها، تحلیل گفتمان.

دسترسی به یک آرشیو خاص، کتابخانه تخصصی، بازدید از سایت های میدانی، استفاده از نرم افزارهای تحلیلی، دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی، آموزش، حضور در کارگاه و غیره. فهرست کردن هر یک از این منابع و توضیح مختصری از نقش آنها در تحقیق شما بسیار مهم است.ج

بحث در مورد منابع

در پروپوزال جغرافیا به عنوان مثال. مصاحبه ها / داده های منتشر شده یا منتشر نشده / اسناد آرشیوی یا خط مشی.

اگر قصد انجام کار میدانی را دارید، باید جزئیات را ارائه دهید. در همه موارد باید تا جایی که می توانید واضح باشید و امکان دسترسی به منابع مربوطه را ارزیابی کنید.

 

برنامه و جدول زمانی کاری که انجام خواهید داد.

این بخش در پروپوزال جغرافیا باید نشان دهد که چگونه تحقیقات خود را در آن بازه زمانی انجام خواهید داد. سعی کنید در این مرحله تا جایی که می توانید جزئیات را ارائه کنید.

دانشجویان و اساتید رشته جغرافیا می توانند جهت بهره مندی از خدمات پژوهشی گروه نخبگان برتر نظیر کارگاه های مقاله نویسی و اپلای با گروه ارتباط برقرار نمایند و بصورت رایگان مشاوره دریافت نمایند.

 


خدمات گروه تحقیقاتی نخبگان برتر برای پروپوزال جغرافیا

1) پیشنهاد موضوعات جدید ارشد و دکتری جغرافیا به همراه منابع معتبر

2) ارائه توضیحات لازم در مورد موضوعات پایان نامه به دانشجویان رشته جغرافیا

3) آموزش و مشاوره جهت نگارش و انجام پروپوزال جغرافیا

4) قالب گذاری پروپوزال ارشد و دکتری جغرافیا

5) پشتیبانی کلیه اصلاحات اساتید راهنما و مشاور 

6) آموزش و مشاوره جهت انجام پروپوزال جغرافیا

7) تنظیم پروپوزال ارشد و دکتری جغرافیا با کیفیت مناسب و رضایت کامل دانشجویان

8) تنظیم پروپوزال جغرافیا متناسب با فرمت دانشگاه ها

9) برگزاری جلسات آموزشی برای پروپوزال رشته جغرافیا

10) آموزش و مشاوره جهت نگارش مقالات علمی پژوهشی و ISI در رشته جغرافیا

11) پذیرش و اکسپت تضمینی مقالات در رشته جغرافیا از مجلات ISI 

 

منبع : گروه تحقیقاتی نخبگان برتر – آموزش انجام پایان نامه – انجام مقاله – انجام پروپوزال

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 18 خرداد 1402 و ساعت : 04:45 ب.ظ

اشتراک این مطلب در شبکه های اجتماعی با دوستانتان

درج دیدگاه